8 april

Citywire Nordic Awards 2019 – Simplicity nominerade

Vi vill glatt meddela att Simplicity nominerades för 2019 års Citywire Nordic Awards inom kategorin Best fund group: Equity – Nordics.

Tyvärr räckte det inte hela vägen den här gången, men vi vill ta tillfället i akt att gratulera branschkollegorna Evli som utsågs till årets vinnare.

Citywire Group Ratings fokuserar på bolagens expertis som helhet inom respektive investeringssektor över sju års tid. Detta belönar djupet av talang som ligger i kärnan av de bästa kapitalförvaltningshusen. För dessa utmärkelser är tidsperioden januari 2011 till januari 2018.

 

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

23 januari

Simplicity Kina stängd 24-29 januari

Med anledning av det kinesiska nyårsfirandet så är Simplicity Kina stängd för handel fredagen den 24e januari, måndagen den 27e januari samt tisdagen den 28e januari. Handeln återupptas i vanlig ordning onsdagen den 29e januari. Om du har några frågor om ditt innehav är du alltid välkommen att höra av dig till oss på 0340 […]

Läs vidare
21 januari

Simplicity gästar EFN – Om gröna/sociala obligationer och framtiden

Vår ränteförvaltare Henrik Tingstorp gästade den 20e januari EFN. I intervjun ger han bland annat sin syn på varför gröna och sociala obligationer ur ett riskperspektiv ligger bra till, men också vilka krav som ställs på företagen vi investerar i samt på oss själva som förvaltare. Hela artikeln hittar du här.

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2017