2020-12-09

Ny fond: Simplicity Fastigheter – Var med från start

Simplicity Fastigheter investerar i börsnoterade bolag som äger, förvaltar och bygger olika typer av fastigheter på den nordiska marknaden. Fonden startar den 11 december, var med från start!

Fonden förvaltas gemensamt av våra aktie- och ränteteam där du som andelsägare får tillgång till ränteförvaltningens fundamentala analys och förvaltarnas långa erfarenhet av investeringar i fastighetsbolag. Detta kompletteras med aktieteamets datadrivna analys som bland mycket fångar upp de bolag och aktier som presterar bäst i förhållande till risken vi önskar.

Titta på vår informationsfilm om fonden (4min)

Om du som direktkund önskar vara med från start den 11e december går det redan idag att förköpa fonden via Bankgironummer 5583-2018, antingen via din vanliga fonddepå eller via ISK.

Är du inte direktkund idag men önskar öppna ett nytt konto använder du länkarna nedan, eller kontaktar vår kundservice på kundservice@simplicity.se alternativt 0340 – 21 95 00.

Öppna fonddepå 
Öppna ISK 
Läs mer om Simplicity Fastigheter

 

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

28 mars

Handelsinformation: Simplicity Småbolag Global stängd för handel 2024-03-28

Med anledning av påskhelgen är Simplicity Småbolag Global stängd för handel 2024-03-28. Fonden öppnar åter för handel tisdagen den 2 april. Om du har frågor angående pågående fondhandel eller ditt innehav i fonderna så finns vår kundservice på plats mellan 08:00 – 17:00 och nås via telefon 0340 – 21 95 00 samt e-post via […]

Läs vidare
22 mars

PMI och en obekväm tanke

Om att PMI är en konjunkturindikator; om ett omvänt samband som inte borde finnas; om att vara contrarian och obekväma ställningstaganden; om contrarianens största utmaning; till sist en åsikt om att ha åsikter. ”But when conventional wisdom is rosy, few can stand against it. People who do so too early look woefully wrong and are […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2023