16 maj

Tobacco Free Portfolios

Simplicity har anslutit sig till Tobacco Free Portfolios, ett initiativ för att minska finansiella flöden till tobaksindustrin. Tobacco Free Portfolios vision är en värld helt fri från tobak.

Vi har sedan 2016 valt att utesluta bolag inom tobaksindustrin från investeringar i majoriteten av våra fonder, men har efter 1a maj skärpt kraven så att exkluderingen gäller för samtliga fonder.

Läs mer om Tobacco Free Portfolios på deras hemsida.

För mer information om vårt hållbarhetsarbete, besök vår sida för ansvarsfulla investeringar eller kontakta oss på kundservice@simplicity.se.

 

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

2 december

Lägesrapport November

Efter en period med svagare konjunktursignaler fick vi under november se ett antal tecken som pekar på att en eventuell konjunkturavmattning inte behöver bli så kraftig som befarat. I USA kom det in BNP-statistik som var starkare än förväntat. Handelssamtalen mellan USA och Kina fortsatte under månaden och även om det fortfarande finns många oklarheter […]

Läs vidare
14 november

Jobba med oss på Simplicity.

Simplicity AB söker personal till avdelningen fondadministration i Varberg under juni–augusti 2020, som även har möjlighet att jobba extra hos oss under våren 2020. Du behöver ha ett intresse för finansmarknaden och vara prestigelös och serviceinriktad. Det är viktigt att du är noggrann, engagerad i det du gör och fullföljer det du har påbörjat på […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2017