Simplicity är ett av finansinspektionen auktoriserat fondbolag med sitt säte i Varberg. Simplicity startade 2002 sin första fond, Simplicity Norden, som tillhör de allra främsta i sin kategori. Fondbolaget förvaltar idag drygt 24 miljarder fördelat på fem aktiefonder och tre räntefonder.

Våra aktiefonder

Vi erbjuder fem aktieportföljer som utifrån vår investeringsfilosofi kännetecknas av riskmedvetenhet och fokus på långsiktig riskjusterad avkastning. Utifrån de stora penseldragen i världsutvecklingen söker vi de främsta aktierna och kvalitetsbolagen baserat på lönsamhet, värde, risk och positiv formkurva. Våra förvaltare förhåller sitt fokus till fakta och mätbara faktorer med uppmärksamheten riktad mot bolagens prestationer snarare än på den makroekonomiska utvecklingen.

Våra räntefonder

Redan 2006 lanserade vi vår korta och trygga räntefond Simplicity Likviditet som ett alternativ till banksparande, dessutom till en av marknadens lägsta avgifter.

Sedan dess har vi utvecklat ränteförvaltningen genom att även förvalta företagsobligationer i en nordisk och en global portfölj. Alla tre ränteportföljer tillhör glädjande de allra främsta på marknaden när du som investerare söker en avkastning till en lägre risk.

Simplicity kundtjänst

För frågor om Simplicitys fonder, beställning av informationsmaterial eller övriga frågor, kontakta oss gärna på telefon 0340-21 95 00 vardagar mellan 08:00 och 17:00 (lunchstängt 12:00 -13:00) eller via e-post kundservice@simplicity.se.

Kontaktpersoner

VD – Ulf Ingemarson
Marknad & Personal – Hans Bergqvist
Förvaltning – Henrik Tingstorp
Fondadministration – Benny Andersson
Riskansvarig – Johan Rönliden

(email förnamn@simplicity.se)

Fondbolagets styrelse

Jonas Wollin (Ordf), Rudholm Group AB
Michael Lindengren, styrelseordförande Acrap AB
Ulf Ingemarson, VD Simplicity AB
Hans Bergqvist, vVD Simplicity AB
Henrik Tingstorp, vVD Simplicity AB

Revisor

Peter Nilsson, PwC AB

Copyright Simplicity AB 2017