Simplicity är ett av finansinspektionen auktoriserat fondbolag med sitt säte i Varberg. Simplicity startade 2002 sin första fond, Simplicity Norden, som tillhör de allra främsta i sin kategori. Fondbolaget förvaltar idag drygt 20 miljarder fördelat på åtta aktiefonder och tre räntefonder.

Våra aktiefonder

Simplicity är entreprenörer i den svenska fondbranschen och var pionjärer både mot Indien och Afrika där vi tidigt lanserade aktiefonder för svenska fondsparare.

Vår första fond Simplicity Norden lanserade vi redan 2002 och fonden tillhör de allra främsta i sin kategori. Samtliga våra aktiefonder förvaltas enligt en strukturerad placeringsprocess med syfte att identifiera kvalitetsbolag inom respektive region.

Våra räntefonder

Redan 2006 lanserade vi vår korta och trygga räntefond Simplicity Likviditet som ett alternativ till banksparande, dessutom till en av marknadens lägsta avgifter.

Sedan dess har vi utvecklat ränteförvaltningen genom att även förvalta företagsobligationer i en nordisk och en global portfölj. Alla tre ränteportföljer tillhör glädjande de allra främsta på marknaden när du som investerare söker en avkastning till en lägre risk.

Simplicity kundtjänst

För frågor om Simplicitys fonder, beställning av informationsmaterial eller övriga frågor, kontakta oss gärna på telefon 0340-21 95 00 vardagar mellan 08:00 och 17:00 (lunchstängt 12:00 -13:00) eller via e-post kundservice@simplicity.se.

Kontaktpersoner

VD – Ulf Ingemarson
Marknad & Personal – Hans Bergqvist
Förvaltning – Henrik Tingstorp
Fondadministration – Benny Andersson
Riskansvarig – Johan Rönliden

(email förnamn@simplicity.se)

Fondbolagets styrelse

Jonas Wollin (Ordf), Rudholm Group AB
Michael Lindengren, styrelseordförande Acrap AB
Ulf Ingemarson, VD Simplicity AB
Hans Bergqvist, vVd Simplicity AB
Henrik Tingstorp, vVD Simplicity AB

Revisor

Peter Nilsson, PwC AB

Copyright Simplicity AB 2017