Enkelt att komma igång

Att investera i våra fonder är väldigt enkelt. Du kan investera i våra fonder genom att öppna ett fondkonto eller ISK direkt hos oss på Simplicity, investera via din bank, fondtorg eller pensionssparande. Välkommen till Simplicity.

Läs mer om att börja fondspara hos oss

Öppna Fonddepå

En fonddepå direkt hos oss passar både dig som privatperson eller juridisk person. Registrera dig enkelt och bekvämt med Mobilt BankID via knappen här nedan.

Öppna Fonddepå Mobilt BankID

Öppna ISK

Investeringssparkonto (ISK) är ett skattemässigt fördelaktigt och smidigt konto för dig som privatperson. Du kan spara i samtliga våra fonder utan att deklarera dina vinster och förluster.

Öppna ISK Mobilt BankID

Aktuella kurser

Fondernas NAV publiceras varje dag senast kl 17.00.
För Simplicity Green Impact och Simplicity Palma publiceras NAV efterföljande dag senast kl 10.00

Aktuella NAV

Våra fonder

Räntefonder

Vi erbjuder fyra räntefonder för dig som söker avkastning till en lägre risk. Våra ränteförvaltare arbetar enligt en strukturerad, fundamental analysprocess i sin förvaltning. Historiskt sett har vi kunnat uppnå en god riskjusterad avkastning genom aktiv förvaltning i samtliga räntefonder, och flera av våra fonder är prisbelönta.

Aktiefonder

Vi erbjuder sex aktiefonder och en blandfond som utifrån vår investeringsfilosofi kännetecknas av riskmedvetenhet och fokus på långsiktig riksjusterad avkastning. Utifrån de stora penseldragen i världsutvecklingen söker vi de främsta aktierna och kvalitetsbolagen baserat på lönsamhet, värde, risk och positiv formkurva. Våra förvaltare förhåller sitt fokus till fakta och mätbara faktorer med uppmärksamheten riktad mot bolagens prestationer snarare än på subjektiva bedömningar.

Blandfonder

En blandfond är en fond som placerar i både aktier och räntebärande värdepapper. Fördelningen varierar mellan olika fonder och över tid.
Vi erbjuder en blandfond med både aktier och räntepapper kan fondens exponering beroende på marknadsläge.

Investera via din bank eller fondtorg

Vi förstår att det är smidigt att samla alla sina investeringar, konton och lån på ett och samma ställe. Därför finner du våra fonder hos nästan samtliga svenska banker och investeringsplattformar. Vår månadsrapportering ingår av tekniska skäl inte per automatik om du investerar via din bank, men om du kontaktar vår kundservice på kundservice@simplicity.se så ordnar vi självklart det.

Copyright Simplicity AB 2023