2022-09-23

Simplicity Norden 20 år!

Idag firar vi Simplicity Norden som fyller 20 år. Fonden har förvaltats av Ulf Ingemarson sedan den startades och det har varit händelserika år med både stora upp- och nedgångar på börserna. Den totala avkastningen under perioden har varit hela 861% och det har genomförts mer än 28000 transaktioner i fonden under de här åren.

Den högsta avkastning som noterats under en enskild dag är +6,91% vilket skedde den 23 maj 2006.

En fjäder i hatten för oss var givetvis då Simplicity Norden utsågs till Best Nordic Equity Fund vid Morningstar Fund Awards 2019.

Vi vill ta tillfället i akt att tacka kunder, samarbetspartners, kollegor och alla andra som givit oss sitt förtroende under de här 20 åren. Vi ser fram emot åtminstone 20 år till!

Varma hälsningar från alla oss på Simplicity.

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

3 juni

Lägesrapport Maj 2024

Under maj ledde prognoser om en ekonomisk återhämtning och förhoppningar om kommande räntesänkningar till en ökad optimism i de finansiella marknaderna. Denna till synes motstridiga kombination låg tillsammans med ett antal starka bolagsrapporter bakom de nya toppnoteringar som vi fick se på ett antal internationella börser under månaden. Den geopolitiska situationen är fortsatt besvärlig med […]

Läs vidare
3 juni

Räntebrev Maj 2024

Aktiebrev Lägesrapport Räntebrev per 2024.05.31 Förvaltarkommentar Under maj ledde prognoser om en ekonomisk återhämtning och förhoppningar om kommande räntesänkningar till en ökad optimism i de finansiella marknaderna. Denna till synes motstridiga kombination låg tillsammans med ett antal starka bolagsrapporter bakom de nya toppnoteringar som vi fick se på ett antal internationella börser under månaden. Den […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2023