23 september

Simplicity Norden 20 år!

Idag firar vi Simplicity Norden som fyller 20 år. Fonden har förvaltats av Ulf Ingemarson sedan den startades och det har varit händelserika år med både stora upp- och nedgångar på börserna. Den totala avkastningen under perioden har varit hela 861% och det har genomförts mer än 28000 transaktioner i fonden under de här åren.

Den högsta avkastning som noterats under en enskild dag är +6,91% vilket skedde den 23 maj 2006.

En fjäder i hatten för oss var givetvis då Simplicity Norden utsågs till Best Nordic Equity Fund vid Morningstar Fund Awards 2019.

Vi vill ta tillfället i akt att tacka kunder, samarbetspartners, kollegor och alla andra som givit oss sitt förtroende under de här 20 åren. Vi ser fram emot åtminstone 20 år till!

Varma hälsningar från alla oss på Simplicity.

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

2 oktober

Lägesrapport september 2023

September blev en ganska dyster månad på marknaderna med sjunkande börskurser och stigande kreditspreadar för våra räntefonder. Det råder fortfarande stor osäkerhet kring såväl utvecklingen för den globala ekonomin som för räntorna. Även om de flesta bedömare räknar med att vi är nära toppen i centralbankernas räntehöjningscykler är inflationen fortfarande alltför hög för att det […]

Läs vidare
4 september

Handelsinformation

Simplicity Småbolag Global samt Simplicity Green Impact stängda för handel 2023-09-04 Med anledning av den amerikanska helgdagen Labor Day som infaller den 4 september är Simplicity Småbolag Global samt Simplicity Green Impact stängda för handel på detta datum. Handel i fonderna återupptas i vanlig ordning tisdagen den 5e september. Om du har frågor om pågående […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2023