23 september

Högtryck för kundaktiviteter runt om i landet

När pandemin nu släppt sitt allra hårdaste grepp så stillas vår hunger och behoven av att träffa såväl kunder som rådgivare via en mängd olika aktiviteter runt om i landet.

Ett axplock delger fysiska och digitala möten med kunder och engagerade rådgivare hos våra samarbetspartners, kundträffar och golfevent med partners, fondlunchturnén med branschkollegorna på TIN Fonder och C World Wide på hela 24 orter, samt medverkan på Stora Placeringskvällarna på 8 orter från Luleå i norr till Malmö i söder. Håller de gynnsamma förutsättningarna i sig träffar vi framöver även några av Aktiespararnas lokalavdelningar för extra aktiefokus.

Har du inte möjlighet att delta på något av våra event men vill samtidigt veta mer om vårt utbud av fonder? Kontakta Tommy Taponen alternativt Jonas Hall på tommy@simplicity.se respektive jonas@simplicity.se.

Vi ser fram emot en fortsatt stimulerande höst och vinter!

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

20 mars

Marknadskommentar 20 mars

Händelseutvecklingen kopplad till svårigheterna för den schweiziska banken, Credit Suisse, har skapat stor turbulens i marknaden för företagsobligationer. Simplicitys räntefonder har påverkats negativt av detta och nedan finner ni en sammanställning från våra förvaltare över vad det är som har hänt och hur vi ser på läget just nu. 1. Den schweiziska storbanken, Credit Suisse, […]

Läs vidare
7 mars

Är Du vår nästa kollega?

Nu söker vi medarbetare till avdelningen Backoffice & Fondadministration i Varberg. Arbetet innebär administrativt arbete för fonderna, såsom kontoavstämningar, rapporteringar, utbetalningar, instruktion av aktieaffärer, värdering men även kundservice och kontakter med våra kunder. Många av uppgifterna ska slutföras inom viss tid och därför kan arbetet tidvis kännas stressigt. Då vi står under Finansinspektionens tillsyn har […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2021