2021-09-23

Högtryck för kundaktiviteter runt om i landet

När pandemin nu släppt sitt allra hårdaste grepp så stillas vår hunger och behoven av att träffa såväl kunder som rådgivare via en mängd olika aktiviteter runt om i landet.

Ett axplock delger fysiska och digitala möten med kunder och engagerade rådgivare hos våra samarbetspartners, kundträffar och golfevent med partners, fondlunchturnén med branschkollegorna på TIN Fonder och C World Wide på hela 24 orter, samt medverkan på Stora Placeringskvällarna på 8 orter från Luleå i norr till Malmö i söder. Håller de gynnsamma förutsättningarna i sig träffar vi framöver även några av Aktiespararnas lokalavdelningar för extra aktiefokus.

Har du inte möjlighet att delta på något av våra event men vill samtidigt veta mer om vårt utbud av fonder? Kontakta Tommy Taponen alternativt Jonas Hall på tommy@simplicity.se respektive jonas@simplicity.se.

Vi ser fram emot en fortsatt stimulerande höst och vinter!

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

22 februari

Avkastning är inte allt – det finns risk också

Om att alla beslut handlar om risk och avkastning; om choklad och risk och avkastning; om ett test på risk och avkastning; om risk som inte ger avkastning; om risk som ger avkastning. “If you want a guarantee, buy a toaster.” Choklad och risk Där står du igen, i affären och ska välja chokladkaka. Rader […]

Läs vidare
16 februari

Handelsinformation: Simplicity Småbolag Global & Simplicity Green Impact stängda för handel 2024-02-19

Med anledning av President´s Day är de Amerikanska börserna stängda för handel under måndagen den 19 februari 2024. Då Simplicity Småbolag Global & Simplicity Green Impact investerar en betydande andel av fondens tillgångar på just de Amerikanska börserna är därmed fonden stängd för handel på detta datum. Fonden öppnar åter för handel i vanlig ordning […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2023