23 september

Högtryck för kundaktiviteter runt om i landet

När pandemin nu släppt sitt allra hårdaste grepp så stillas vår hunger och behoven av att träffa såväl kunder som rådgivare via en mängd olika aktiviteter runt om i landet.

Ett axplock delger fysiska och digitala möten med kunder och engagerade rådgivare hos våra samarbetspartners, kundträffar och golfevent med partners, fondlunchturnén med branschkollegorna på TIN Fonder och C World Wide på hela 24 orter, samt medverkan på Stora Placeringskvällarna på 8 orter från Luleå i norr till Malmö i söder. Håller de gynnsamma förutsättningarna i sig träffar vi framöver även några av Aktiespararnas lokalavdelningar för extra aktiefokus.

Har du inte möjlighet att delta på något av våra event men vill samtidigt veta mer om vårt utbud av fonder? Kontakta Tommy Taponen alternativt Jonas Hall på tommy@simplicity.se respektive jonas@simplicity.se.

Vi ser fram emot en fortsatt stimulerande höst och vinter!

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

4 september

Handelsinformation

Simplicity Småbolag Global samt Simplicity Green Impact stängda för handel 2023-09-04 Med anledning av den amerikanska helgdagen Labor Day som infaller den 4 september är Simplicity Småbolag Global samt Simplicity Green Impact stängda för handel på detta datum. Handel i fonderna återupptas i vanlig ordning tisdagen den 5e september. Om du har frågor om pågående […]

Läs vidare
1 september

Välkomna Rose, Anders och Richard

Vi är glada över att presentera våra nya medarbetare till Simplicity som kommer jobba med våra nya verksamhetsområden Portföljförvaltning och Stiftelsetjänst. Rose Mjörnstedt kommer ansvara för vårt nya verksamhetsområde, Simplicity Stiftelsetjänst. Rose har mångårig erfarenhet från finansbranschen, främst inom Private Banking och Stiftelseverksamhet. Anders Silkisberg och Richard Andborn har båda en gedigen erfarenhet från finansbranschen. […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2023