2020-09-17

Investeringssparkonto direkt hos Simplicity

Simplicity erbjuder äntligen våra direktkunder den efterfrågade och uppskattade sparformen Investeringssparkonto (ISK) med möjligheten till sparande i samtliga våra aktie- och räntefonder. Här kan sparandet växa långsiktigt utan kapitalvinstbeskattning, mot en låg årlig schablonbeskattning.

Simplicity tar inte ut några extra avgifter för ISK, och du kan dessutom flytta in dina andelar i våra fonder från annat ISK-sparande och samla allt på ett och samma ställe.
Det går utmärkt att skapa flera ISK-konton, exempelvis till dig själv och dina barn. Fondsparande till sina barn inom ISK lämpar sig ypperligt då beskattningen är fördelaktig.

Läs mer om ISK-konton hos Simplicity samt hur du öppnar ett konto. 

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

22 februari

Avkastning är inte allt – det finns risk också

Om att alla beslut handlar om risk och avkastning; om choklad och risk och avkastning; om ett test på risk och avkastning; om risk som inte ger avkastning; om risk som ger avkastning. “If you want a guarantee, buy a toaster.” Choklad och risk Där står du igen, i affären och ska välja chokladkaka. Rader […]

Läs vidare
16 februari

Handelsinformation: Simplicity Småbolag Global & Simplicity Green Impact stängda för handel 2024-02-19

Med anledning av President´s Day är de Amerikanska börserna stängda för handel under måndagen den 19 februari 2024. Då Simplicity Småbolag Global & Simplicity Green Impact investerar en betydande andel av fondens tillgångar på just de Amerikanska börserna är därmed fonden stängd för handel på detta datum. Fonden öppnar åter för handel i vanlig ordning […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2023