17 september

Investeringssparkonto direkt hos Simplicity

Simplicity erbjuder äntligen våra direktkunder den efterfrågade och uppskattade sparformen Investeringssparkonto (ISK) med möjligheten till sparande i samtliga våra aktie- och räntefonder. Här kan sparandet växa långsiktigt utan kapitalvinstbeskattning, mot en låg årlig schablonbeskattning.

Simplicity tar inte ut några extra avgifter för ISK, och du kan dessutom flytta in dina andelar i våra fonder från annat ISK-sparande och samla allt på ett och samma ställe.
Det går utmärkt att skapa flera ISK-konton, exempelvis till dig själv och dina barn. Fondsparande till sina barn inom ISK lämpar sig ypperligt då beskattningen är fördelaktig.

Läs mer om ISK-konton hos Simplicity samt hur du öppnar ett konto. 

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

4 september

Handelsinformation

Simplicity Småbolag Global samt Simplicity Green Impact stängda för handel 2023-09-04 Med anledning av den amerikanska helgdagen Labor Day som infaller den 4 september är Simplicity Småbolag Global samt Simplicity Green Impact stängda för handel på detta datum. Handel i fonderna återupptas i vanlig ordning tisdagen den 5e september. Om du har frågor om pågående […]

Läs vidare
1 september

Välkomna Rose, Anders och Richard

Vi är glada över att presentera våra nya medarbetare till Simplicity som kommer jobba med våra nya verksamhetsområden Portföljförvaltning och Stiftelsetjänst. Rose Mjörnstedt kommer ansvara för vårt nya verksamhetsområde, Simplicity Stiftelsetjänst. Rose har mångårig erfarenhet från finansbranschen, främst inom Private Banking och Stiftelseverksamhet. Anders Silkisberg och Richard Andborn har båda en gedigen erfarenhet från finansbranschen. […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2023