17 september

Investeringssparkonto direkt hos Simplicity

Simplicity erbjuder äntligen våra direktkunder den efterfrågade och uppskattade sparformen Investeringssparkonto (ISK) med möjligheten till sparande i samtliga våra aktie- och räntefonder. Här kan sparandet växa långsiktigt utan kapitalvinstbeskattning, mot en låg årlig schablonbeskattning.

Simplicity tar inte ut några extra avgifter för ISK, och du kan dessutom flytta in dina andelar i våra fonder från annat ISK-sparande och samla allt på ett och samma ställe.
Det går utmärkt att skapa flera ISK-konton, exempelvis till dig själv och dina barn. Fondsparande till sina barn inom ISK lämpar sig ypperligt då beskattningen är fördelaktig.

Läs mer om ISK-konton hos Simplicity samt hur du öppnar ett konto. 

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

20 mars

Marknadskommentar 20 mars

Händelseutvecklingen kopplad till svårigheterna för den schweiziska banken, Credit Suisse, har skapat stor turbulens i marknaden för företagsobligationer. Simplicitys räntefonder har påverkats negativt av detta och nedan finner ni en sammanställning från våra förvaltare över vad det är som har hänt och hur vi ser på läget just nu. 1. Den schweiziska storbanken, Credit Suisse, […]

Läs vidare
7 mars

Är Du vår nästa kollega?

Nu söker vi medarbetare till avdelningen Backoffice & Fondadministration i Varberg. Arbetet innebär administrativt arbete för fonderna, såsom kontoavstämningar, rapporteringar, utbetalningar, instruktion av aktieaffärer, värdering men även kundservice och kontakter med våra kunder. Många av uppgifterna ska slutföras inom viss tid och därför kan arbetet tidvis kännas stressigt. Då vi står under Finansinspektionens tillsyn har […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2021