2021-05-25

Simplicity Likviditet – Nu ännu vassare

Från och med 2021-05-25 går Simplicity Likviditet över till T+1 betalningscykel. Detta innebär att du som kund kan sälja idag och få pengarna utbetalda till ditt konto redan imorgon.

När du investerar i Simplicity Likviditet betalar du fortsatt samma låga avgift på 0,15% och betalar inga avgifter vid köp eller sälj. Simplicity Likviditet är därmed en stadig bas i mångas sparande, och ett alternativ till bankkonto. För som andelsägare i Simplicity Likviditet låter du pengarna jobba vidare genom att stötta stabila, välskötta bolag som gör något bra, men till en lägre risk.

Fonden investerar dessutom cirka 9% av kapitalet i gröna obligationer, vilket innebär att du som andelsägare i Simplicity Likviditet är med och finansierar projekt med en tydlig miljönytta.

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

3 juni

Lägesrapport Maj 2024

Under maj ledde prognoser om en ekonomisk återhämtning och förhoppningar om kommande räntesänkningar till en ökad optimism i de finansiella marknaderna. Denna till synes motstridiga kombination låg tillsammans med ett antal starka bolagsrapporter bakom de nya toppnoteringar som vi fick se på ett antal internationella börser under månaden. Den geopolitiska situationen är fortsatt besvärlig med […]

Läs vidare
3 juni

Räntebrev Maj 2024

Aktiebrev Lägesrapport Räntebrev per 2024.05.31 Förvaltarkommentar Under maj ledde prognoser om en ekonomisk återhämtning och förhoppningar om kommande räntesänkningar till en ökad optimism i de finansiella marknaderna. Denna till synes motstridiga kombination låg tillsammans med ett antal starka bolagsrapporter bakom de nya toppnoteringar som vi fick se på ett antal internationella börser under månaden. Den […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2023