25 maj

Simplicity Likviditet – Nu ännu vassare

Från och med 2021-05-25 går Simplicity Likviditet över till T+1 betalningscykel. Detta innebär att du som kund kan sälja idag och få pengarna utbetalda till ditt konto redan imorgon.

När du investerar i Simplicity Likviditet betalar du fortsatt samma låga avgift på 0,15% och betalar inga avgifter vid köp eller sälj. Simplicity Likviditet är därmed en stadig bas i mångas sparande, och ett alternativ till bankkonto. För som andelsägare i Simplicity Likviditet låter du pengarna jobba vidare genom att stötta stabila, välskötta bolag som gör något bra, men till en lägre risk.

Fonden investerar dessutom cirka 9% av kapitalet i gröna obligationer, vilket innebär att du som andelsägare i Simplicity Likviditet är med och finansierar projekt med en tydlig miljönytta.

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

22 november

Handelsinformation: Simplicity Småbolag Global & Green Impact stängda för handel 2023-11-23

Med anledning av den amerikanska högtiden Thanksgiving är Simplicity Småbolag Global samt Simplicity Green Impact stängda för handel torsdagen 23/11 2023. Fonderna öppnar åter för handel i vanlig ordning fredagen den 24 november. Om du har frågor om pågående order eller ditt innehav i någon av våra fonder finns vår kundservice tillgänglig mellan 08:00 – […]

Läs vidare
3 november

Handelsinformation: Simplicity Småbolag Global stängd för handel 2023-11-03

Med anledning av Allhelgona åtnjuter den svenska börsen en halv arbetsdag fredagen den 3 november. Då Simplicity Småbolag Global investerar drygt 50% av fondens tillgångar på Nordamerikanska börser innebär detta att dessa börser ej hinner öppna innan den svenska börsen stänger och vi kurssätter fonderna. Handel i fonden återupptas i vanlig ordning per måndagen den […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2023