25 maj

Simplicity Likviditet – Nu ännu vassare

Från och med 2021-05-25 går Simplicity Likviditet över till T+1 betalningscykel. Detta innebär att du som kund kan sälja idag och få pengarna utbetalda till ditt konto redan imorgon.

När du investerar i Simplicity Likviditet betalar du fortsatt samma låga avgift på 0,15% och betalar inga avgifter vid köp eller sälj. Simplicity Likviditet är därmed en stadig bas i mångas sparande, och ett alternativ till bankkonto. För som andelsägare i Simplicity Likviditet låter du pengarna jobba vidare genom att stötta stabila, välskötta bolag som gör något bra, men till en lägre risk.

Fonden investerar dessutom cirka 9% av kapitalet i gröna obligationer, vilket innebär att du som andelsägare i Simplicity Likviditet är med och finansierar projekt med en tydlig miljönytta.

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

20 mars

Marknadskommentar 20 mars

Händelseutvecklingen kopplad till svårigheterna för den schweiziska banken, Credit Suisse, har skapat stor turbulens i marknaden för företagsobligationer. Simplicitys räntefonder har påverkats negativt av detta och nedan finner ni en sammanställning från våra förvaltare över vad det är som har hänt och hur vi ser på läget just nu. 1. Den schweiziska storbanken, Credit Suisse, […]

Läs vidare
7 mars

Är Du vår nästa kollega?

Nu söker vi medarbetare till avdelningen Backoffice & Fondadministration i Varberg. Arbetet innebär administrativt arbete för fonderna, såsom kontoavstämningar, rapporteringar, utbetalningar, instruktion av aktieaffärer, värdering men även kundservice och kontakter med våra kunder. Många av uppgifterna ska slutföras inom viss tid och därför kan arbetet tidvis kännas stressigt. Då vi står under Finansinspektionens tillsyn har […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2021