17 november

Premiär: Simplicity Talks

Den 17 november premiärsände vi vårt live-event  – Simplicity Talks. I premiäravsnittet pratar vi om investeringsåret 2020, vilka drivkrafter vi ser framåt och svarar självklart på tittarfrågorna som kom in under sändning.

Simon Hansen pratar med vår aktieförvaltare Anton Kristiansson och obligationsförvaltare Fabian Dahl som ger sin syn på marknaden och delar med sig av investeringstips.

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

4 december

Simplicity Green Impact i NordSIP

NordSIP har skrivit en artikel om hur mörkgröna globalfonder presterade under det andra och tredje kvartalen 2023. Läs artikeln och se Simplicity Green Impacts placering här (All Eyes on AI, Obesity & Renewable Energy in Q2-Q3 for Art9 Equity).

Läs vidare
1 december

Lägesrapport november 2023

Under november fick vi se en stark utveckling i såväl aktie- som ränte- och kreditmarknaderna drivet av sjunkande räntor och en ökad förhoppning om att räntetoppen är nära. Inflationssiffrorna som offentliggjordes i mitten av månaden visade över lag internationellt även inkluderande Sverige på en något lägre inflationstakt än förväntat, vilket fick börserna att ta ett […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2023