2018-10-20

Utmärkelse till Simplicity – Årets företagare i Varberg

I fredags delades priset som årets företagare ut under Varbergsgalan inför ca 750 gäster i en fullsatt Arena Varberg. Galans mest prestigefyllda pris är organisationen Företagarnas utmärkelse Årets Företagare. Med det i handen går vinnaren vidare till en länsfinal. Den som vinner där går sedan vidare till en riksfinal.

Årets utmärkelse gick till fondbolaget Simplicity.

– Jag vill tacka alla vår medarbetare och hela Varberg för detta, säger Hans Bergqvist och passar på att även ge arrangörerna en eloge för en väl genomförd kväll.

Juryns motivering till priset är:

“Allt är inte lätt som en plätt i företagsvärlden. Det som på ytan ser ut som en enkel räkmacka kräver tjockt pålägg av kompetens, faktainhämtning, split-vision, mod och omdöme. Med det i bagaget kan man tryggt vila på en fond av marknadskunskap och fingertoppskänsla och slå de stora drakarna på fingrarna i prestigefyllda tävlingar. Men enkelt är det inte även om företagsnamnet anspråkslöst talar om ”enkelhet”. Vi applåderar Årets Företagare i Varberg 2018 – SIMPLICITY”

Tillbaka till Nyheter

Fler nyheter

28 mars

Handelsinformation: Simplicity Småbolag Global stängd för handel 2024-03-28

Med anledning av påskhelgen är Simplicity Småbolag Global stängd för handel 2024-03-28. Fonden öppnar åter för handel tisdagen den 2 april. Om du har frågor angående pågående fondhandel eller ditt innehav i fonderna så finns vår kundservice på plats mellan 08:00 – 17:00 och nås via telefon 0340 – 21 95 00 samt e-post via […]

Läs vidare
22 mars

PMI och en obekväm tanke

Om att PMI är en konjunkturindikator; om ett omvänt samband som inte borde finnas; om att vara contrarian och obekväma ställningstaganden; om contrarianens största utmaning; till sist en åsikt om att ha åsikter. ”But when conventional wisdom is rosy, few can stand against it. People who do so too early look woefully wrong and are […]

Läs vidare
Copyright Simplicity AB 2023